Uusia jäseniä Sisters-konsernin hallitukseen

Kuvassa (vas.) Dana Pikkarainen, Timo Ronkainen, Jarkko Nordlund ja Osnat Mangs.

Julkaistu 6.10.2022
Sisters Holding Oy on valinnut konsernin hallitukseen uusia jäseniä. Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat yritysjohtaja Jarkko Nordlund ja toimitusjohtaja Timo Ronkainen. Vanhoina jäseninä jatkavat Janne Ritakoski ja yhtiön perustajat sekä omistajat, Osnat Mangs ja Dana Pikkarainen.

Sisters Holding Oy:n alla toimii tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc. sekä brändikumppanuuksiin erikoistunut markkinointitoimisto Mätch Inc. Uudet jäsenet Jaakko Nordlund ja Timo Ronkainen tuovat mukanaan monipuolista osaamista yritysten liiketoiminnan ja kasvun kehittämiseen.

Luovuudesta ja muutosjohtamisesta tunnetulla yritysjohtaja Jarkko Nordlundilla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus useiden digitaalisten viihdeyhtiöiden johtamisesta. Hän on toiminut mm. MTV:n sekä Universal Musicin muutosjohtajana, sekä pitkään useiden yhtiöiden strategisena neuvonantajana ja hallitusammattilaisena.

Timo Ronkainen on tuloshakuinen yritysjohtaja, joka uskoo intohimoon ja inspiraatioon. Hän on toiminut lähes 20 vuotta markkinointialan johtotehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Ronkaisella on vahvaa liiketoimintaosaamista, ja hän auttaa suomalaisia start-up-yrityksiä tuotteidensa ja palveluidensa kaupallistamisessa.

Tavoitteena yksi selkeä kokonaisuus ja vahva kasvu 

Kokeneiden ja alalla toimineiden hallitusammattilaisten valinta yritysten yhteishallitukseen on strateginen valinta, mikä rakentaa pohjaa seuraaville askelille. Uusilla hallitusjäsenillä on keskeinen rooli konsernin liiketoiminnan vahvassa kasvattamisessa ja kehittämisessä.

– Lähdemme muodostamaan tulevaisuuden suunnitelmia yhtenä kokonaisuutena ja sitä kautta kasvattamaan markkinaosuuttamme. Uskomme, että yhdessä hallitusammattilaisten kanssa jäsennämme molempien yritysten synergiaedut ja kirkastamme tulevaisuuden, kertoo Osnat Mangs, toinen yhtiön perustaja- ja omistaja.

– On etuoikeus tulla kutsutuksi Sistersin hallitukseen. Yritys on vahvassa kasvussa ja markkina-asemassa yhdessä upeiden asiakkaiden kanssa. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että kehitettävää vielä riittää ja juuri kehitykseen tulen itse omalla panoksellani keskittymään, toteaa tuore hallituksen puheenjohtaja Jarkko Nordlund.