PALVELUMME

// Nykytila-analyysi

// Markkinakartoitus

// Viestintäsuunnittelu

// Konseptisuunnittelu

// Konseptidesign

// Hyödyntämissuunnittelu

// Kaupallistamissuunnittelu

// Uncover Your Needs – Workshop

// Design Renaissance – Workshop

UNCOVER YOUR NEEDS, BABY!

 

Tuntuuko sinusta siltä, että yrityksenne ei saa kumppanuuksista tai sponsoroinnista riittävästi hyötyä? Me ymmärrämme brändikumppanuuksien, yhteistyön ja sponsoroinnin haasteet, prosessit ja mikä tärkeintä, sen tuomat laajat mahdollisuudet. Uncover Your Needs – Workshop tarjoaa tarpeisiisi räätälöidyn ja parhaan mahdollisen työkalun yrityksesi sponsoroinnin ymmärtämiseen, nykytilaan ja mahdollisuuksiin.

Uncover Your Needs – workshop pitää sisällään kattavan ja ammattilaisten tekemän nykytila-analyysin, markkinakartoituksen, raportin ja hyödyntämissuunnitelman brändisi arvojen mukaiseen yhteistyöhön ja  yhteistyön tuottavuuden kaupallistamiseksi ja parantamiseksi.

Kiinnostuitko? Tästä suora yhteys juuri sinun tarpeisiin!

 

Design Renaissance – Workshop

 

Kaipaako nykyinen brändikumppanuutesi uuden alun vai oletko juuri solminut uuden ja tärkeän kumppanisopimuksen? Ei hätää, sillä me olemme konseptien luomisessa ja jalkauttamisessa universumin huippua. Tätä varten olemme luoneet juuri sinulle helpon ja yksinkertaisen tavan päästä uuden äärelle. Design Renaissance  – Workshop keskittyy ideaan, idean suunnitelmaksi laatimiseen, hyödyntämis –ja tuotantosuunnitelman tekemiseen ja konseptin jalkauttamiseen.

Design Renaissance – Workshop pitää sisällään sekä liiketoimintakonsulttiemme että Design-tiimimme hands on – tapaamiset, ideoista toteutukseen – tavan toimia sekä brändikumppanuuden huoltosopimuksen. Me välitämme kumppanuudestasi kuin se olisi omamme!

Kiinnostuitko? Tästä suora yhteys juuri sinun tarpeisiin!

 

EHKÄ HALUAISIT JUTELLA JONKUN KANSSA?

Juha

Juha Reini

COO | Business Development and Sales

+358 40 577 6750

Petteri

Petteri Kyyrönen

Directeur de la Stratégie

+358 45 131 3378

WE NEED TO TALK!

 

Etsitkö uutta kumppania? Kaipaako brändisi uutta kipinää? Onko teillä yhteisiä unelmia? Jääkö kumppanuus hoitamatta ja tuloksia ei tule?

Varaa lyhyt sparrailutuokio Mätchin brändikumppaanuksien asiantuntijan kanssa.

Kartoitetaan tilanteesi ripeästi ja saat mukaasi 3 neuvoa.

Tapaaminen on luottamuksellinen, sitoumukseton ja maksuton.