Veikkausliiga ja Lehto yhteistyöhön

Veikkausliiga ja rakennusliike Lehto Group käynnistävät laajan yhteistyön. Yhteistyön ytimessä on Veikkausliigan huipputalentteihin keskittyvä NextGen-ohjelma. Veikkausliigan ja Lehdon yhteistyön rakentajana ja luovana kumppanina toimii brändikumppanuustoimisto Mätch Inc.

 

Veikkausliiga ja suomalainen rakennusalan konserni Lehto Group ovat allekirjoittaneet monivuotisen markkinointiyhteistyösopimuksen. Yhteistyö käynnistyy välittömästi ja sen ensimmäisistä hedelmistä päästään nauttimaan jo tänä syksynä.

– Nuorten talenttien esille tuominen on itseisarvoisen tärkeää. NextGen-ohjelman tavoitteena on myös valmistaa ja tukea nuoria huippulupauksia heidän matkallaan kohti korkeimpia mahdollisia tasoja. Ohjelma tarjoaa raikkaan uudenlaista monikanavaista sisältöä kotimaisen jalkapallon ystäville, kertoo Veikkausliigan Ville-Mikko Korkka innostuneena.

 

– Olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden tähtipelaajien tarinaa ja tuemme matkaa kohti menestystä. Yhteistyö Veikkausliigan kanssa sopii Lehdon toimintatapaan olla rohkea edelläkävijä ja kannustaa kehittymään oman alansa huipuksi, toteaa Lehto Groupin markkinointipäällikkö Maarit Alatalo.

Sebastian Sorsa juontaa NextGen-ohjelmasarjaa

Yhteistyön ytimessä tulevat olemaan Veikkausliigan talentteihin keskittyvä Next Gen-ohjelma ja sen ympärille tuotettavat laadukkaat sisällöt. Jo syksyllä 2020 nähdään esimakua tulevasta, kun Veikkausliigan nuoria huippupelaajia esittelevän NextGen-ohjelmasarjan ensimmäinen vaihe esitetään Veikkausliigan ja sen kumppanien kanavissa sekä Ruudussa.

 

Ohjelmasarjan juontaa entinen huippupelaaja Sebastian Sorsa, joka toimii nykyään kykyjenetsijänä ja tuntee Veikkausliigan lupaavimmat talentit kuin omat taskunsa.

– On upeaa olla mukana projektissa, jossa nostetaan esiin Veikkausliigan nuoria lupauksia. On äärimmäisen tärkeää, että kotimainen pääsarjamme on kykenevä tuottamaan pelaajia maajoukkueeseemme sekä toimimaan ponnahduslautana ulkomaiden huippuseuroihin. Olemme nähneet tänä vuonna monta läpimurtoa ja lisää on varmasti tulossa. Veikkausliiga on todellakin sarja, jossa rakennetaan suomalaisen jalkapallon tulevaisuutta, Sorsa kommentoi.