Uusi osaaja Mätchin riveihin

Mätch Inc. vahvistaa joukkuettaan kokeneella urheilun ja markkinoinnin asiantuntijalla.

Otaniemestä löytyy nyt yhdeksän hengen brändikumppanuustoimisto, jossa Juuso Laaksonen aloitti asiakkuusjohtajana huhtikuun alusta.

”Olemme todella innoissamme, kun saimme tiimiimme näin rautaisen ammattilaisen! Juuson kokemuksen ja osaamisen avulla uskomme pystyvämme tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme tavoitteellisten brändikumppanuuksien suunnitteluissa ja toteutuksessa”, kommentoi Mätch Inc.:in toimitusjohtaja Dana Pikkarainen.

Juuso Laaksonen on pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on kerryttänyt ammattitaitoaan niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Hän on toiminut lähes kymmenen vuotta huippubrändien parissa, tehden sopimuksia Suomen kärkiurheilijoiden, artistien sekä vaikuttajien kanssa. Juuson vahvuuksia ovat laajan brändiasiantuntijuuden lisäksi ymmärrys asiakkaan tarpeista sekä sponsoroinnista. Hän pitää tärkeänä yhteistyön läpinäkyvyyttä ja vaivattomuutta asiakkaan suuntaan. Näin sopimuksen kaikki osapuolet voivat luottaa, että asiat tulevat tehdyiksi, mutta turha painolasti ja työmäärä ovat pois asiakkaan harteilta.

”Haluan, että kumppanisopimuksia allekirjoitettaessa molemmat osapuolet voivat olla varmoja, että sopimukset hyödynnetään täysin, eikä tehdä vain logonäkyvyyttä – vaikka toki sillekin on paikkansa”, Juuso painottaa.