Tennisliitolle uusia kumppanuuksia

Suomen Tennisliitto on solminut uudet yhteistyökumppanuudet Unisportin ja Kärcherin kanssa. Mätch Inc. on Suomen Tennisliiton kumppanihankinnan kehittäjä.

 

Kärcherin Suomen talous- ja maajohtaja Teemu Hemmi ja myyntijohtaja Vappu Vanhala ovat tyytyväisiä nyt käynnistyvään yhteistyöhön ja kertovat olevan hienoa lähteä mukaan nousussa olevan upean lajin toimintaan.

– Tämä on todella positiivinen kumppanuus meille. Haemme yhdessä parhaita toimintatapoja, kehitystä ja ratkaisuja tennistoimialan sisäilma- ja olosuhdeasiohin. Vastuulliset toimintatavat sekä ratkaisut ovat toimintamme kulmakiviä ja se kuuluu nykypäivänä kaikkeen liiketoimintaan. Lisäksi vastuullisuus liittyy meillä puhtauteen ja pintojen pitkään elinkaareen. Hoidamme pintoja siten, että elinkaari pitenee ja arvo säilyy – tätä pääsemme ja haluamme edistää myös tenniksen osalta, tennishalleissa on paljon pintaa, joka vaatii ylläpitämistä ja huoltamista, sanoi Vanhala.

– Tennis tukee hienosti brändiämme ja antaa positiivisia mielikuvia niin kuluttajille kuin yrityksillekin, jatkoi Hemmi.

 

Myös Suomen Tennisliitto ja Unisport ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka keskiössä on olosuhdetoiminta.

Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ammattilainen ja tuttu toimija myös tenniksen parissa. Unisportin kautta onnistuvat niin sisä- kuin ulkotenniskenttien rakentamiset ja kunnostustyöt. Unisportin ja Tennisliiton yhteistyössä on nimenomaan kyse olosuhteista – Unisportista tulee Tennisliiton virallinen olosuhdekumppani. Osapuolet haluavat tarjota lajin harrastajille parhaat mahdolliset pelimahdollisuudet.

– Todella hienoa, että Unisport lähti mukaan olosuhdetoimintamme viralliseksi kumppaniksi. Pääsemme yhdessä edistämään tennisolosuhteita ja sitä kautta parantamaan lajimme asemaa entisestään. Tällä hetkellä tenniskentistä on usealla paikkakunnalla pulaa – tässä on kumppanuudellemme positiivinen haaste, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.