Rekry: Asiakkuusjohtaja

Mätch Inc. on luova brändikumppanuustoimisto, joka on erikoistunut urheilu-, kulttuuri- ja matkailualan brändiliittoihin, brändien yhteensovittamiseen, sponsorointiin sekä monikanavaiseen markkinointiviestintään. Tehtävämme on yhdistää edustamiamme kohteita ja kaupallisia brändejä mätcheiksi, jotka tuovat omistajilleen liiketoiminnallista lisäarvoa ja luovat yhteiskuntaa puhuttelevia, vastuullisia tekoja.

Mätch Inc.issä olet osa suurempaa kokonaisuutta. Luomme merkityksellisiä ja vaikuttavia brändikumppanuuskonsepteja sekä tarjoamme luovaa, ajan hermoilla olevaa, ratkaisukeskeistä osaamista. Toteutamme vastuullista liiketoimintaa, jonka hedelmistä brändit pääsevät nauttimaan.

 

Are we a Mätch? 
Tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme nyt luovaa ja aikaansaavaa asiakkuusjohtajaa dynaamiseen myyntitiimiimme. Tässä tehtävässä pääset edustamaan Suomen kiinnostavimpia kohteita, luomaan brändikumppanuuksia ja kehittämään kohteiden myynti- ja markkinointipotentiaalia. Olet innostunut sponsorointimarkkinoinnin maailmasta ja haluat oman toimintasi kautta kehittää koko alaa. Sinulta löytyy jo kokemusta markkinasta sekä sen asiakasrajapinnasta. Koet myös strategisen neuvottelijan roolin luontevaksi kaupallisissa neuvotteluissa.

Näistä sinut tunnetaan

  • Ideoit jouhevasti siltoja eri asioiden ja toimijoiden välille
  • Luot onnistuneesti liiketoimintaa uusista ja olemassa olevista asiakastileistä
  • Saavutat ja ylität myyntitavoitteet
  • Sinulta löytyy organisointikykyä, luovuutta sekä selkeitä näyttöjä myynnin kasvattamisesta
  • Olet ulospäinsuuntautunut ja verkostoidut helposti eri ihmisten kanssa
  • Olet joukkuepelaaja, mutta kykenet myös viemään itsenäisesti projekteja eteenpäin

Hakuvaatimukset

  • Useamman vuoden kokemusta myynnin ja markkinoinnin aloilta
  • Vahva kirjallinen ja suullinen viestintätaito suomeksi ja englanniksi
  • Vähintään tradenomin / kandidaatin tutkinto liiketoiminnasta, myynnistä tai markkinoinnista

 

Mitä tarjoamme?
Meillä saat mahdollisuuden työskennellä Suomen kiinnostavimpien brändien kanssa, luoda lisäarvoa kumppanuuksien muodossa ja sekä luoda uusia mätchejä. Tarjoamme työstä kilpailukykyisen palkan kannustinjärjestelmineen. Lisäksi itseohjautuva työ antaa sinulle vapauden suunnitella oman kalenterisi. Pääset myös työskentelemään Keilaniemeen uusiin toimitiloihimme, missä sinua odottavat luovat ja huumorintajuiset kollegat.

Kiinnostuitko?
Etenemme rekrytoinnissa nopealla tahdilla. Siispä lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen dana@matchinc.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mätch Inc. edustaa Suomen kiinnostavimpia kohteita. Kehitämme, tuotteistamme ja kaupallistamme kohteiden myynti- ja markkinointipotentiaalin, sekä toimimme myös strategisena ja luotettavana kumppanina kaupallisissa neuvotteluissa. Suunnittelemme, toteutamme ja jalkautamme luovia brändikonsepteja, jotka tuovat liiketoiminnallista lisäarvoa ja luovat yhteiskuntaa puhuttelevia, vastuullisia tekoja.