Rajalan brändikonsepti jalkautuu yhteistyössä huippukuvaajien kanssa

Tyyni vastavaloaamu. Hengitys höyryää ja teeret taistelevat. Luontokuvaaja Markus Varesvuo näkee kuvan jo etukäteen. Sitten se pitää ottaa.

Kyseessä on Mätchin Rajalalle suunnitteleman sarjan ensimmäinen filmi, joka vie kiehtovalle matkalle Kuusamon keväthangille. Kuvan takana on kuvaaja ja kuvaajien takana on Rajala. Yhteistyössä maamme eturivin kuvaajien kanssa Rajalan brändikonsepti kääntyy upeiksi tarinoiksi, joiden kautta kasvava harrastajakunta pääsee kurkistamaan ammattikuvaajan arkeen ja ajatuksiin.

Ja onhan se itsessäänkin pahuksen hieno luontofilmi. Sen takana on Janne Mikkilä, joka teki loistoduunia paikoin haastavissakin olosuhteissa. Tarina on tallennettu Canonin EOS C70 -elokuvakameralla, mikä on kuulemma melkein mullistanut maailman. Astetta taktisemmalla Swap-It -filmillä omaa kalustoaan esittelee Markus Varesvuo. Komeita putkia.

Brändikumppanuuksien näkökulmasta Rajalan ja palkitun valokuvaajan välillä on luonteva yhteys.  Ammattikuvaajat toimivat tuhansien harrastajien inspiraation lähteinä. Kehittyvä tekniikka taas takaa sen, ettei lopputulos jää kiinni ainakaan kalustosta. Rajalalle Swap-It -vaihtolaitekonsepti on merkittävä kilpailuetu, joka madaltaa ammattitason kaluston hankintakynnystä sekä uutena, että käytettynä.

 

Kuvan takana: Markus Varesvuo
Lokaatio: Kuusamo, Suomi
Video: Janne Mikkilä / Blick Productions
Suunnittelu: Mätch Inc.
AD: Toni Liikanen
Copy: Tapani Leppänen
Kuvaajien takana: Rajala