Pekingin talviolympialaiset, kisamatkalla Leaderin mukana

Pekingin talviolympialaiset ovat parhaillaan käynnissä. Kisat yhdistävät urheilun ystäviä ympäri maailmaa ja tavoittavat miljardeja ihmisiä yli 200 maassa. Mukana elävät myös lukuisat sponsorit ja brändikumppanit – niin myös mätchiläiset. Olympialaiset ovatkin yksi tehokkaimmista kansainvälisistä markkinointiympäristöistä.

Suomalainen urheiluravinnevalmistaja Leader Foods on Suomen Olympiakomitean virallinen kumppani. Olympialaisissa yrityksen tuotteet ovat käytössä huippu-urheilun korkeimmalla tasolla – Suomen Olympiajoukkueen käyttöön toimitetaan tuhansia välipalapatukoita, palautus- ja urheilujuomia urheilumenestyksen tueksi. Yhteistyöstä kertoo Leader Performance -pakkauksissa oleva Olympiajoukkueen tunnus, joka tähtää paitsi urheilumenestykseen, myös entistä korkeatasoisempiin kotimaisiin urheiluravinteisiin.

Varmistamme sponsoroinnin hyödyntämisen

Huippu-urheilun sponsorointi on aina merkittävä investointi. Koska kansallisen olympiajoukkueen kumppanuus ei tuo varsinaista kisanäkyvyyttä, yhteistyön hyödyntäminen pitää varmistaa muiden kanavien kautta. Autamme Leaderia hyödyntämään Olympiakomitean kanssa tehtyä sopimusta kisojen yhteydessä. Leaderille yhteistyö on osa uuden brändi-ilmeen lanseerausta. Hyödyntämiskonseptin keskiössä on urheilijan arki, harjoitustunnit ja kilometrit. Sieltä löytyy myös brändiyhteys. Markkinoinnissa toimivat Leaderin brändilähettiläät hiihtäjä Joni Mäki ja naisten jääkiekkojoukkueen Nelli Laitinen.

MM-kisahumu odottaa
Keväällä pelataan kaikkien aikojen MM-kisat uudella Tampereen areenalla. Leader on myös Leijonien virallinen kumppani. Olemme mukana varmistamassa, että kumppanimme saavat yhteistyöstä suurimman mahdollisen hyödyn. Rakennamme sponsoroinnin ympärille aktivointeja ja näkyvyyttä markkinoinnin kautta eri kanavissa.

Missä haluat brändisi näkyvän? Mietityttääkö, miten yhteistyöstä saa suurimman hyödyn irti?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Marko Kämäräinen
Account Director | Partner
marko@matchinc.fi
+358 40 533 7556