Marko Kämäräinen partneriksi ja asiakkuusjohtajaksi Mätch Inc.lle

Marko Kämäräinen aloitti helmikuun alussa asiakkuusjohtajana sekä partnerina Mätch Inc.illä. Hän tulee kehittämään yrityksen liiketoimintaa, sekä vastaamaan uusista- ja nykyisistä asiakkuuksista yhdessä uuden toimitusjohtajan Noora Wuolanteen aisaparina.

Marko tuo taloon runsaasti kokemusta ja osaamista tuloksellisten brändikumppanuuksien suunnittelusta, hoitamisesta ja myynnistä. Miehellä onkin mittava työhistoria; ensin hän oli pitkään tapahtuma-alalla, josta siirtyi Valiolle, vastaten mm. Valion brändistä ja sponsoroinnista suomessa. Tämän jälkeen Marko siirtyi Solar Filmsille, jossa vastasi elokuvien ja Tv-sarjojen kaupallisista kumppanuuksista ja markkinoinnista. Viimeiset vuodet Kämäräinen on toiminut yrittäjänä, asiakkainaan mm. Ski Sport Finland, elokuvatuotantoyhtiöt, Sami Hedberg sekä Jussigaala.

Marko pitää brändikumppanuuksissa tärkeimpänä asiana yhteistyön tuomaa monikanavaista näkyvyyttä brändille ja kohteelle, ja että yhteistyöstä saadaan myös tulokset ulosmitattua. Hän uskookin, että tulevaisuudessa tulosten mittaaminen varmasti tulee kehittymään vielä huomattavasti lisää. Myös vastuullisuus eri muodoissaan tulee näkymään kumppanuuksien valinnoissa.

– Uskon, että kohtaamisilla (asiakkaat, kuluttajat, yleisö tms.) on taas merkittävämpi rooli ainakin jonkun aikaa, kun pystymme koronan jälkimainingeissa normaalimmin toimimaan. Odotan innolla, että Mätchin tiimin kanssa päästään suunnittelemaan brändien ja kohteiden kanssa tuloksellisia toimenpiteitä, päättää Marko Kämäräinen.

Haluaisitko kuulla mielenkiintoisista yhteistyömahdollisuuksista brändien ja huippukohteiden kanssa?

Ota yhteyttä Markoon!

Marko Kämäräinen
Account Director | Partner
marko@matchinc.fi
+358 40 533 7556