LAND ROVER X RUKA

WELCOME HOME

Land Roverin ja Ruka-Kuusamon välinen yhteistyö on täydellinen mätchi. Kysymys on aktiivisesta elämäntavasta ja vastuullisesta matkailusta sekä oikeista ihmisistä oikeassa paikassa.

Mätch on ollut kehittämässä Ruka Kuusamon kumppanihankintaa kahden vuoden ajan. Kesällä 2022 syntynyt Rukan ja Land Roverin välinen sopimus on hyvä esimerkki brändiyhteydestä, jota ei tarvitse selittää.

Rukan sopimuksiin kuuluu Mätcin suunnittelema kattotason konsepti. Land Roverin tapauksessa se jalostui muotoon Welcome home.

Tervetuloa kotiin kertoo yhtäältä Land Roverista, toisaalta Ruka Kuusamosta ja ennen kaikkea auton omistajasta, siis kohderyhmän elämäntavasta. Yhteistyökonseptina se puhuttelee kuluttajaa ja sisältää monta merkitystä. Land Rover on kotonaan pohjoisilla teillä, mutta ennen kaikkea kysymys on henkisestä tilasta. Kun aktiivinen ihminen lähtee luontoon, hän tuntee tulevansa kotiin.

Ruka-Kuusamo tavoittaa mielenkiintoisen kohderyhmän, mutta brändikumppanuuden kannalta olennaista on kohteen näkeminen laajemmin kuin pelkkinä pintoina. Ruka-brändiin liittyy paljon aineettomia arvoja, kuten erämaaluonto ja vastuullisen matkailun edelläkävijyys.

Brändimielikuvan lisäksi Land Roveria maahantuova Inchcape on asettanut yhteistyölle myös taktisia tavoitteita. Suunnittelupöydällä ovat tulevan talvikauden toimenpiteet.