MÄTCH INC. JA MAINOSTAJA

 

Brändikumppanuus on imagon siirtoa, mutta sen kautta on mahdollisuus avata myös uusia suoria liiketoimintamahdollisuuksia. Kaikki riippuu siitä, millaisia tavoitteita yhteistyölle asetetaan. Markkinan kasvusta huolimatta liian moni sopimus jää edelleen hyödyntämättä ja tulokset mittaamatta. Meidän tehtävämme on huolehtia, että tavoitat oikean kohderyhmän ja saat sponsorieuroillesi parhaan mahdollisen vastineen.

 

Brändikumppanuustoimisto on yhdistävä tekijä. Autamme kohteen valinnassa, olemassa olevan sopimuksen hyödyntämisessä sekä tarvittavien mittareiden tai kokonaisvaltaisen sponsorointistrategian rakentamisessa. Työmme keskiössä on yhteisten arvojen päälle rakentuva luova ratkaisu, jonka suunnittelusta ja jalkautuksesta huolehdimme kaikissa kanavissa.

 

SOITA MEILLE, ME VASTAAMME

1.

Brändin kehittämisestä brändikumppanuuksien avulla.

2.

Tavoitteiden ja arvojen mukaisen kohteen valinnasta.

3.

Luovasta ratkaisusta, joka tekee yhteistyön näkyväksi.

4.

Kumppanuuksien hallinnasta ja tavoitteiden toteutumisesta.

WE NEED TO TALK!

Etsitkö uutta kumppania? Kaipaako brändisi uutta kipinää? Onko teillä yhteisiä unelmia? Jääkö kumppanuus hoitamatta ja tuloksia ei tule? Varaa lyhyt sparrailutuokio Mätchin brändikumppaanuksien asiantuntijan kanssa.

Kartoitetaan tilanteesi ripeästi (30 min) ja saat mukaasi 3 neuvoa.

Tapaaminen on luottamuksellinen, sitoumukseton ja maksuton.

VARAA SPARRAUSTUOKIO

Mistä brändikumppanuuksissa on kyse?

Mistä brändikumppanuuksissa on kyse?

MÄTCH INC. JA OIKEUKSIEN OMISTAJA

 

Brändikumppanuus on imagon siirtoa – molempiin suuntiin. Oikein rakennettu yhteistyö lisää yhtä lailla myös kohteen näkyvyyttä ja uskottavuutta. Brändikumppanuuksiin ja sponsorointiin tehdyt investoinnit ovat kasvussa, ja voittajia ovat ne, jotka pystyvät tarjoamaan sopimuseuroille parasta vastinetta. Meidän tehtävämme on rakentaa yhteistyölle arvoa, jonka kautta molempien osapuolten tavoitteet täyttyvät.

 

Brändikumppanuustoimisto on yhdistävä tekijä. Autamme kohteen kaupallistamisessa ja olemassa olevien sopimusten hyödyntämisessä. Työmme keskiössä on kohteen ja kumppanin yhteisen arvomaailman päälle rakentuva luova ratkaisu, joka auttaa yhtäältä kumppanihankinnassa ja toisaalta molempia osapuolten tavoitteita vastaavan yhteistyön toteutumisessa.

 

SOITA MEILLE, ME VASTAAMME!

1.

Brändin kehittämisestä ja kumppaninhankinnan kaupallistamisesta.

2.

Kumppaninhankinnan mallista ja tuesta.

3.

Luovista ideoista ja hyödyntämissuunnitelmasta.

4.

Kumppanuuksien hallinnasta ja tavoitteiden toteutumisesta.

HALOO, KUKA SIELLÄ?

P. +358 45 13 133 78

Tästä numerosta tavoitat Petterin. Pleasure to meet!